Elérhetőségek
ozone.busters.info@gmail.com
Ózonos kezelés
Szolgáltatásaink:

Lakások, járművek (busz, repülő, autó, lakó autó, hajó), garázsok, bármilyen zárt terek, fertőtlenítése, ill. szagtalanítása, továbbá vállaljuk orvosi rendelők, kórházak, kórtermek, műtők fertőtlenítését.

Munkatársaink kiszállnak a helyszínre, felmérik a terepet, megkérik az ott tartózkodókat, hogy hagyják el a helységet, a kezelés ideje alatt semmilyen bútort, tárgyat nem kell elmozdítani a helyéről, mert az ózon a legkisebb repedésekbe és beférkőzik. 

Az ózongáz rendkívül mérgező, ezért a kezelés ideje alatt sem ember, sem pedig állat nem tartózkodhat a helységben. 
Miután a helyszínen beprogramozzák a helyi adatokhoz mérten a nagy teljesítményű ózonkészüléket (nm2 ill., légköbméter nagyságától függően) elindítják a gép működését, miután a gép 1 percig figyelmeztető hangot ad, hogy el kell hagyni a helységet munkatársainknak is. 

A kezelés befejezésekor a készülék ismét hangjelzést ad. Mivel cégünk a piacon elérhető az egyik legnagyobb teljesítményű és legkorszerűbb gépeket használja, így a készülék mielőtt befejezné a munkáját, azelőtt az ózongázt visszabontja tiszta oxigénné, mely belélegezhető bárkinek, minden veszély nélkül. 

De a munka végeztével, kollégáink a helységben mérő műszerrel ellenőrzik az ózonszintet, hogy csakis teljesen biztonságos helységet adjanak vissza a megrendelőnek. 

Az ózonos fertőtlenítés nem pótolja a takarítást, nem tüntetni el a koszfoltokat.
Milyen árai vannak az ózonos kezelésnek?
Minden jog fenntartva - 2018 - ozonebusters.hu 

Adatvédelem

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti: expressz-weboldalkeszites.hu