Elérhetőségek
ozone.busters.info@gmail.com

Ózonos fertőtlenítés

Ózonos fertőtlenítés Budapest és Pest megye területén

Lakások, járművek (busz, repülő, autó, lakó autó, hajó), garázsok, bármilyen zárt terek, ózonos fertőtlenítése, ill. szagtalanítása, továbbá vállaljuk orvosi rendelők, kórházak, kórtermek, műtők ózonos fertőtlenítését.

Munkatársaink kiszállnak a helyszínre, felmérik a terepet, megkérik az ott tartózkodókat, hogy hagyják el a helységet, a kezelés ideje alatt semmilyen bútort, tárgyat nem kell elmozdítani a helyéről, mert az ózon a legkisebb repedésekbe és beférkőzik. 

Az ózongáz rendkívül mérgező, ezért a kezelés ideje alatt sem ember, sem pedig állat nem tartózkodhat a helységben. 

Miután a helyszínen beprogramozzák a helyi adatokhoz mérten a nagy teljesítményű ózonkészüléket (nm2 ill., légköbméter nagyságától függően) elindítják a gép működését, miután a gép 1 percig figyelmeztető hangot ad, hogy el kell hagyni a helységet munkatársainknak is. 

A kezelés befejezésekor a készülék ismét hangjelzést ad. Mivel cégünk a piacon elérhető az egyik legnagyobb teljesítményű és legkorszerűbb gépeket használja, így a készülék mielőtt befejezné a munkáját, azelőtt az ózongázt visszabontja tiszta oxigénné, mely belélegezhető bárkinek, minden veszély nélkül. 

De a munka végeztével, kollégáink a helységben mérő műszerrel ellenőrzik az ózonszintet, hogy csakis teljesen biztonságos helységet adjanak vissza a megrendelőnek. 

Az ózonos fertőtlenítés nem pótolja a takarítást, nem tüntetni el a koszfoltokat.

Milyen árai vannak az ózonos fertőtlenítésnek?

Ha még többet szeretne tudni...

Beszéljünk az ózonos fertőtlenítésről kicsit részletesebben. Kezdjük az elején.

Az ózon 1840-től, akkori felfedezésétől ismert. Egy gáz halmazállapotú anyagról van szó, amely 3 oxigénatomból áll. Szerkezete instabil, ha oxigénnel találkozik az ózonos fertőtlenítés utáni szellőztetés során, akkor stabil állapotú oxigénné változik vissza.

Az ózonnal történő tisztítás, fertőtlenítés már a 19. században elkezdődött a gyárakban, vízművekben, és egyéb ipari területeken. Hatékonysága messze felülmúlja az eddig ismert és hagyományosnak mondható fertőtlenítőszereket. Hivatalos mérések azt mutatják, hogy a többi ismert és alkalmazott fertőtlenítőszerekhez képest 600-szor, 3000-szer, 5000-szer hatékonyabb annak függvényében, hogy klórral, hypóval vagy más fertőtlenítőszerekkel hasonlítjuk össze. Ez olyan hatalmas különbség, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Ez az intenzív és rendkívül erős fertőtlenítő hatása ne tévesszen meg senkit, önmagában egy nagyon mérgező, szúrós szagú gázról van szó. Megfelelő alkalmazását az ózonos fertőtlenítés során a szakembereink garantálják. Átesni sem szabad a ló másik oldalára, az ózonos fertőtlenítés teljesen biztonságos, ha betartjuk azokat az előírásokat, melyeket az egészségügyi és kémiai mérések támasztanak alá. Evidens, hogy ózonos fertőtlenítés során nem tartózkodhat senki a kezelt helyiség légterében. Sem ember, sem kisállat, és a növényeket is jobb, ha kitesszük a teraszra, erkélyre, folyosóra. A kezelést követően szellőztetés javasolt, hogy az anyag átalakuljon, de cégünk ózongenerátorai az ózont rövid időn belül visszabontják, így szellőztetés nélkül is használatba vehető majd a helyiség.

AZ ózongenerátoros fertőtlenítés során, mivel gázhalmazállapotról beszélünk, az ózon behatol a legkisebb résekbe, repedésekbe, nem akadály neki a magasság sem a mélység. A lakás, a szoba, a nagyobb helyiségek minden egyes szegletébe bejut, ami kézi fertőtlenítés mellett egyébként fizikálisan lehetetlen.

Az ózonos fertőtlenítés megszünteti, elpusztítja a vírust, különböző gombákat, baktériumokat, és nem utolsósorban a szagokat. Amíg valaki nem győződik meg róla, el sem tudja képzelni, hogy egy dohányszagú vagy áporodott, penészes helyiség szagát hogyan tudja az ózongenerátor hegyi levegővé változtatni órák alatt a helyiség méretétől függően. Alkalmazható ezen tulajdonságai okán szinte minden területén az iparnak és lakossági felhasználáshoz ugyanolyan szükségszerű.

Élelmiszergyárak, raktárak, boltok, kereskedelmi egységek, vendéglátó egységek, éttermek, menzák, kifőzdék, sportlétesítmények, öltözők, vizesblokkok, kormányzati épületek, hivatalok, irodák, üzemek, gyárak, egészségügyi intézmények, háziorvosi rendelők, szakrendelők, magánklinikák, fogászati rendelők, kórházak, műtők, panel-, és magánlakások, nyaralók, társasházak, és a sort lehetne a végtelenségig folytatni. Nincs olyan helyiség, ahol az ózongenerátoros fertőtlenítésnek kára lenne, nem pedig haszna. 

A tisztaság, a csíramentes környezet egészséges, ezért az ózonos kezelés minden esetben kifizetődő.

Minden jog fenntartva - 2018 - ozonebusters.hu 

Adatvédelem

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti: expressz-weboldalkeszites.hu